Noutati

Industrial Software contribuie la proiectul Alba Iulia Smart City 2018

03 August 2017

Alba Iulia Smart City 2018 este unul dintre cele mai cunoscute și complexe proiecte smart city din România. Ne face o deosebită plăcere să anunțăm că am devenit o parte importantă a acestui demers, iar până la finalul anului vom adăuga un nivel suplimentar de inteligență orasului Alba Iulia. Zilele trecute, Primăria Alba Iulia și Industrial Software au agreat Protocolul de Cooperare pentru proiectul Alba Iulia Smart City 2018, care contribuie cu cinci noi soluții de administrare inteligentă a orașului. Colaborarea face parte din programul de pregătire pentru aniversarea centenarului Marii Uniri, prin care Primăria Municipiului Alba Iulia dorește să devină primul oraș „smart” din România.

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia„Încă este nevoie să explicăm conceptul de „smart” pentru a fi înțeles și preluat, dar toate marile schimbări pe care le-am realizat în Alba Iulia au plecat de la imaginație și viziune. Parteneriatul cu Industrial Software ne apropie de realitate și pune tehnologia la lucru în folosul cetățeanului. Soluțiile propuse pentru Alba Iulia Smart City 2018 nasc o „democrație electronică” în care locuitorii sunt egali prin simplul fapt că oricine poate sesiza o problemă, solicita o programare a căsătoriei sau exprima o opinie, doar folosind Internetul. Simplu, fără cereri, fără deplasări. Cetățenii sesizează, iar funcționarii publici au datoria să rezolve”, a afirmat în acest context, Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Industrial Software va acoperi în întregime costurile de dezvoltare și implementare ale soluțiilor oferite. Proiectul include:

  • Aplicație mobilă pentru raportarea incidentelor. Cetățenii vor putea transmite incidentele observate pe străzile orașului direct de pe telefonul mobil la Dispeceratul Primăriei. În funcție de tipul incidentului transmis, factorii abilitați, prin intermediul Primăriei, vor soluționa problemele semnalate, iar cetățenii vor putea urmări în timp real stadiul incidentelor raportate.
  • Soluție pentru analiza veniturilor bugetare. Permite colectarea datelor istorice din evidența fiscală, urmate de analiza acestora și definirea unui set de indicatori relevanți și în final realizarea unor estimări și prognoze în baza indicatorilor, în funcție de recurența evoluției lor.
  • Soluție de barometru public. Alicație web pentru consultarea locuitorilor municipiului cu privire la selecția obiectivelor relevante pentru comunitate și la proiectele concrete propuse pentru finanțare în cadrul fiecărui exercițiu bugetar sau alte teme de interes general. Rezultatele consultării publice vor fi centralizate în vederea analizei și fundamentării deciziilor administrative prin participarea activă a cetățenilor.
  • Aplicație de programare online a căsătoriilor, care oferă cetățenilor un calendar electronic ce afișează zilele şi orele disponibile pentru oficierea căsătoriilor civile.
  • Integrare cu soluţii mobile de raportare a incidentelor. Implementată de peste 4 ani în cadrul Primăriei Alba Iulia, soluția de Dispecerat oferită de Industrial Software va fi integrată cu alte sisteme de raportare a incidentelor în vederea preluării automate a incidentelor raportate de utilizatorii acestor tipuri de aplicații.

„Dorim să participăm activ la digitalizarea orașului Alba Iulia, iar până la sfârșitul acestui an vom implementa cinci noi soluții cu impact major asupra comunității. Anul viitor vom analiza reacția populației și vom ajusta soluțiile pentru obținerea celor mai bune rezultate. Soluțiile de guvernare inteligentă sunt elemente centrale ale strategiei și viziunii Industrial Software, iar noi sperăm ca Alba Iulia Smart City 2018 să fie punctul de plecare pentru multe alte orașe din România” a declarat Cătălin Popa, director executiv Industrial Software.

Industrial Software are o experiență de peste 19 ani în furnizarea şi integrarea de soluţii software şi hardware pentru administrația publică, iar peste 4 milioane de cetățeni sunt beneficiari ai proiectelor derulate în România. Fiind o companie preocupată în permanență de cercetare și inovare în domeniul tehnologiilor inteligente, Industrial Software promovează conceptul de oraș inteligent la nivel național și este membru fondator al asociației neguvernamentale și nonprofit Smart City IT Cluster.

INDUSTRIAL SOFTWARE susține competiția internațională Turul Ciclist al Sibiului 2015, ediția a V-a

18 Iunie 2015

18 Iunie 2015 – INDUSTRIAL SOFTWARE, furnizor de soluții informatice integrate pentru sectorul public și privat, susține competiția internațională Turul Ciclist al Sibiului, care va avea loc în perioada 1-5 iulie 2015.

Cea mai importantă competiție de ciclism din regiunea Sibiului, cu o participare internațională de excepție, revine cu a cincea ediție, reunind peste 20 de echipe. Sub egida “Împreună construim comunități inteligente”, compania Industrial Software susține cicloturismul și dragostea de natură, fiind sponsor principal al evenimentului Turul Ciclist al Sibiului încă de la prima ediție a acestuia.

Industrial Software sprijină echipele puternice și răspunde constant provocărilor venite din partea comunității locale. Astfel, 20 de membri ai echipei Industrial Software, practicanţi ai sportului pe două roți, vor reprezenta compania la competiţia denumită Cursa Sponsorilor care va avea loc în data de 20 iunie, în cadrul evenimentului menționat, pe două trasee: unul pentru fete (17 km) și unul pentru băieți (35 km).

“Vrem să ne aducem aportul la creșterea acestui eveniment și, implicit, la creșterea renumelui Sibiului ca oraș în care se face sport. Deși suntem o companie din domeniul IT, domeniu în care activitatea de zi cu zi este mai statică, suntem mari iubitori de natură și mișcare și încurajăm un stil sănătos de viață. Reprezentanții noștri au început deja pregătirile pentru competiţie și așteptăm cu nerăbdare Cursa Sponsorilor, un prilej foarte bun pentru a petrece timp de calitate în afara biroului.” a menționat , Cătălin Popa , Director Executiv Industrial Software.

Industrial Software încurajează performanța, oferind celui mai bun concurent român Tricoul Roșu. Acest tricou se acordă după fiecare etapă din Turul Ciclist al Sibiului şi va fi purtat, pe parcursul etapei următoare, de ciclistul român cel mai bine poziționat în Clasamentul General.

Echipa Industrial Software urează succes tuturor participanților!

***

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați:

Corina Agafiu – Specialist Marketing & PR

corina.agafiu@indsoft.ro

Tel: 0729 500 606

Despre Industrial Software

Industrial Software dezvoltă şi implementează soluţii informatice integrate, precum și servicii de consultanţă, analiză, realizare a interoperabilităţii la nivel de infrastructură hardware şi software, instruire, suport tehnic şi mentenanţă, management al proiectelor IT. Cu o experiență de peste 17 ani în domeniul tehnologiei informației, Industrial Software se poziționează pe piața de profil ca integrator de soluții software și hardware, vizând multiple arii de funcționalitate de la nivelul unei organizații și își propune să devină, prin întreaga sa activitate, un partener activ al comunităților inteligente.

INDUSTRIAL SOFTWARE lansează o aplicație inovatoare pentru bugetare- INDSOFT – Buget PLUS

Mai 2015

COMUNICAT DE PRESĂ

INDUSTRIAL SOFTWARE lansează o aplicație inovatoare pentru bugetare- INDSOFT – Buget PLUS

Mai 2015: INDUSTRIAL SOFTWARE, unul din principalii furnizori de soluții informatice integrate pentru sectorul public, lansează încă un produs inovativ dedicat Administrației Publice – INDSOFT®-BUGET PLUS.

Cel mai recent raport publicat de Comisia Europeană – Indicele economiei și societății digitale (DESI) 2015 – clasează România pe ultimul loc în UE în ceea ce privește utilizarea serviciilor administrative online, o situație justificată în parte de nivelul scăzut de dezvoltare a acestora. În plus, conform ultimelor date disponibile ale Comisiei Europene pe Digital Agenda Scoreboard (DAS) care urmărește progresul statelor membre față de țintele asumate, în ceea ce privește transparența serviciilor publice, România realiza în 2014 un scor scăzut, de 17 în contextul unei medii europene de 49.

Eficientizarea administrației publice – prioritară pentru alinierea României la Agenda Digitală pentru Europa 2020

Guvernul a adoptat pe 7 aprilie 2015 Strategia Națională privind Agenda Digitală pentru România – 2020, construită pe baza cerințelor UE. România are ca prioritate modernizarea administrației publice prin utilizarea tehnologiilor TIC avansate, a unor noi modalități de a lucra în administrația publică, și furnizarea sporită de informații şi servicii interactive.

INDSOFT®-BUGET PLUS – o soluție pentru eficiență și transparență în administrația publică

INDSOFT®-BUGET PLUS este o soluție inovatoare, destinată instituţiilor administraţiei publice din România, care promovează, atât transparenţa alocării fondurilor publice, cât şi implicarea tuturor factorilor interesati în acest proces decizional extrem de complex, pentru a facilita punerea în practică, informată, a strategiilor relevante pentru comunitate.

Soluţia permite reducerea timpului necesar pentru luarea deciziilor de alocare a fondurilor disponibile către proiectele prioritare. Totodată, prin intermediul funcţionalităţilor soluției, administraţiile publice locale ce vor implementa acest sistem, vor dispune de uneltele necesare controlului şi monitorizării modului de alocare a fondurilor şi progresului proiectelor desfăşurate.

Sistemul include, de asemenea, componentele necesare consultării publicului cu privire la selecția obiectivelor relevante pentru comunitate, respectiv cu privire la proiectele concrete propuse pentru finanțare, în cadrul fiecărui exercițiu bugetar, astfel încât să se asigure atât transparența, cât și implicarea cetățenilor, în actul decizional.

***

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați:

sales@indsoft.ro

www.indsoft.ro

Industrial Software – cel mai bun partener Microsoft Dynamics CRM in Romania

15 Octombrie 2012

Industrial Software a obtinut din partea Microsoft Romania titlul de „Best Performance in CRM in FY12”, „Cel mai bun partener de soluţii CRM in anul fiscal 2012”. Pentru compania Industrial Software această realizare este o recunoaştere a evoluţiei crescătoare a business-ului de vânzări şi implementări ale soluţiei Microsoft Dynamics CRM şi este o confirmare a rezultatelor foarte bune obţinute la finalul primului semestru din acelaşi an fiscal, când Industrial Software s-a situat, de asemenea, pe primul loc in topul partenerilor Microsoft Dynamics CRM.

„Industrial Software este unul dintre partenerii a căror strategie se apropie cel mai mult de strategia Microsoft în ceea ce privește abordarea proiectelor CRM, prin puternica verticalizare a soluțiilor. În anul fiscal recent încheiat, Industrial Software a înregistrat cele mai mari vânzări de proiecte CRM și, de asemenea, a reușit vânzarea celor mai mari proiecte noi CRM.” – spune Ioana Răzvan, Microsoft Business Solution Lead, Microsoft România.

„Obţinerea acestui premiu ne onorează şi este rezultatul eforturilor echipei noastre de CRM de a crea şi implementa soluţiile specifice de care clienţii noştrii au nevoie. În anul fiscal 2012, am creat şi implementat doua soluţii verticale. Una din ele se adreseaza sectorului public şi este un instrument performant în ce priveşte managementul rezolvării solicitărilor cetăţenilor şi creşterea eficienţei funcţionarilor din instituţii privind relaţia cu acestia. Cealaltă este o soluţie de management a forţei de vânzări (SFA) pentru firmele de distribuţie, soluţie care şi-a dovedit performanţa în utilizarea ei de către clienţii nostrii, mai ales prin integrarea nativă cu soluţia Microsoft Dynamics CRM pe care clienţii o folosesc in back office” – spune Lucia Tomescu, Sales Manager, Industrial Software.

Microsoft Dynamics CRM este o combinație excelentă între un set bogat de funcţionalităţi, flexibilitatea platformei şi uşurinţă în utilizare. Prin faptul că oferă o suită completă de funcţionalităţi necesare în vânzări, marketing şi servicii dar şi prin uneltele de analiză şi raportare se crează o viziune de 360 grade asupra clientului şi a interacţiunii cu acesta. Aspectele care diferenţiază soluţia Microsoft Dynamics CRM ca lider în piata, vizează o experienţă de utilizator familiară, integrarea nativă cu aplicaţiile Microsoft deja utilizate în majoritatea companiilor si institutiilor, redefinirea limitelor productivităţii prin automatizarea proceselor şi accesul facil la informaţii în timp real.